Al 15 jaar verzorgt e-Active webtechnologie voor uitgeverijen en mediabedrijven. Content-intensieve maatwerkoplossingen zijn onze specialiteit. Onze code is stabiel, up-to-date en flexibel. Het ontwikkelen van weboplossingen doen we met Agile Scrum, zodat we nog beter kunnen samenwerken en meer flexibiliteit en transparantie kunnen bieden. Zo kunnen we altijd inspelen op de onvoorspelbare toekomst.

Marijn Otte & Gerben Bosch

Onze werkwijze

  • 1 Brainstorm
  • 2 Specificatie
  • 3 Uitvoer
  • 4 Live

Tijdens een vrijblijvende brainstorm sessie bij ons op kantoor denken we met u mee over uw website, mediaconcept of overige plannen.

Uw project wordt door uzelf of door ons uitgewerkt tot duidelijke specificaties waar onze developers mee aan de slag kunnen.

Het team werkt in sprints van twee weken aan uw opdracht. Elke dag bespreken zij samen met de scrum master hoe het gaat.

Aan het eind van elke sprint wordt er iets aan u opgeleverd, totdat uw hele opdracht klaar is. Zo hoeft u nooit lang te wachten op resultaat.

Wij bieden u:

Zekerheid

Wij geven altijd een kosteninschatting, en kunnen indien gewenst een prijsgarantie bieden. Zo houdt u altijd zelf controle over de te maken kosten.

Bekijk onze diensten

Flexibiliteit

Wij werken met Agile ontwikkel-methoden Scrum en Kanban. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij zeer flexibel zijn, zowel binnen kleine als grote projecten.

Realtime inzicht

In uw persoonlijke online beheermenu is te allen tijde de huidige status van werkzaamheden terug te vinden. Zo weet u op elk moment hoe de voortgang van uw opdracht is.

Ons Team

e-Active bestaat uit een jong en hecht team van 15 professionals. Wij waarderen de kennis en de unieke talenten van onze medewerkers, en gebruiken deze expertise om uw opdracht tot een goed einde te brengen.