Veeleisende websites

Heeft u hulp nodig bij uw content-intensieve website? Wij zijn de ideale partij om u te helpen. Met onze jarenlange ervaring weten wij bovendien wat er voor nodig is om uw website zonder problemen draaiende te houden.

Symfony ontwikkeling

Wij zijn gespecialiseerd in het Symfony framework en kunnen helpen met:

Integrated for Publishers

Integrated is ons eigen open source softwarepakket voor uitgeverijen en mediabedrijven. De basis is een krachtige samenwerking tussen een centrale content database, workflow management en multichannel publishing.

Dit doen we ook:

Digitale Abonnementen

Wilt u uw content alleen aanbieden aan een ledenportaal, via micropayments of achter een paywall? Wij helpen u bij het beschermen en beheren van digitale abonnementen.

Multisite Platform

Heeft u er belang bij om in een korte tijd meerdere nieuwe titels online te lanceren? Of wilt u bestaande titels internationaal uitbrengen? Dit is allemaal mogelijk. Ons multisite platform helpt u daarbij.

CB Online Koppeling

Heeft u hulp nodig bij het opzetten van een nieuwe webshop? Of heeft u problemen met de fulfilment van boeken? Wij kunnen u helpen bij het maken van de webshop, de koppeling met CB logistics en het ordersysteem.

Hosting & web-infrastructuur

Wilt u uw door ons gemaakt applicaties laten hosten? Dat kan gewoon bij ons! We leveren stabiele en kwalitatieve hosting, waarbij onze hosting en uw applicatie goed op elkaar worden afgestemd.

Symfony Specialisten

Wij kunnen u goed helpen met uw huidige of nieuw te bouwen Symfony-website. Dankzij onze jarenlange ervaring met Symfony beschikken wij de juiste kennis om de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Overig

Ben u op zoek naar iets anders dan hierboven beschreven staat? Of heeft u hulp nodig met online marketing? Ook daar kunnen wij u mee helpen. Neem contact op, wij denken graag met u mee.