Veeleisende websites

Met onze ervaring in het bouwen van veeleisende websites zijn wij de ideale technische partij. Wij weten wat nodig is om digitale uitgaven draaiende te houden, en kunnen u helpen met content-intensieve websites.

Digitale mediaconcepten

Wij helpen u graag met het realiseren van uw digitale mediaconcepten. Zo hebben wij de afgelopen jaren onder andere uitgebreide review- en vergelijkingssites gebouwd.

Integrated for Publishers

Integrated is ons eigen open source online softwarepakket voor uitgeverijen en mediabedrijven. De basis is een krachtige samenwerking tussen centrale content database, workflow management en multichannel publishing.

Dit doen we ook:

Digitale Abonnementen

Content alleen aanbieden aan een ledenplatform, via micropayments of achter een paywall? Wij helpen u graag uw digitale abonnementen te beschermen en te beheren.

Multisite Platform

In een korte tijd meerdere nieuwe titels online lanceren, of bestaande titels internationaal uitbrengen? Een multisite platform maakt dit mogelijk.

CB Online Koppeling

Steeds meer uitgeverijen verkopen hun boeken online. Wij helpen u graag met uw nieuwe webshop, de CB online koppeling of het ordersysteem.

Hosting & web-infrastructuur

Wij verzorgen hosting en web-infrastructuur op maat. Groeit uw bedrijf, dan groeien wij mee. Zo is uw website altijd goed beschikbaar.

Symfony Specialisten

Dankzij onze jarenlange ervaring met Symfony kunnen wij u goed helpen met uw huidige of nieuw te bouwen Symfony-website.

Andere wensen?

Ben u op zoek naar iets anders dan hierboven beschreven staat? Neem dan contact op. Wij denken graag met u mee.