Introduceer nieuwe abonnementen met Zeno_2 koppeling

E-Active heeft een mogelijkheid tot online abonneebeheer ontwikkeld die werkt met een koppeling met Zeno_2, de administratieve software voor uitgeverijen. Daarmee is het nu mogelijk dat abonnees zelf informatie uitwisselen met uw website. Deze informatie wordt vervolgens direct verwerkt in de Zeno_2 database, zonder dat u hier iets voor hoeft te doen.

Hoe werkt het?

Abonnees kunnen inloggen op uw site, waar zij een eigen beheerscherm vinden waar ze hun abonnement kunnen bijhouden of een nieuw abonnement kunnen aanvragen. Ook kunnen ze hier een adreswijziging doorgeven, rekeningnummer veranderen of een abonnement stopzetten. Deze wijzigingen worden direct doorgevoerd in de Zeno_2 database, zodat het niet meer nodig is om dit handmatig in te voeren.

Voordelen

Het online abonneebeheer met de koppeling met Zeno_2 biedt vele voordelen voor uitgeverijen. Zo zorgt de directe verwerking van de gegevens in de database voor een aanzienlijke daling in de belasting voor de klantenservice.

Extra diensten

Ook is het mogelijk om uw abonnees extra online diensten te bieden, zoals het aanbieden van exclusieve content voor abonnees. Verder biedt de koppeling met Zeno_2 de mogelijkheid tot het instellen van een vakantieregeling. Hiermee kunnen abonnees aangeven dat ze voorlopig niet thuis zijn of hun abonnement tijdelijk op een ander adres laten afleveren.

In samenwerking met Publish Impuls

De koppeling met Zeno_2 is gebouwd in samenwerking met Publish Impuls, intensief gebruiker van Zeno_2. De koppeling is dan ook met veel kennis over Zeno_2 ontwikkeld. Het online abonneebeheer en de koppeling met Zeno_2 zijn goed getest en bewezen stabiel.

Wanneer u interesse heeft in online abonneebeheer van e-Active kunt u mailen naar info@e-active.nl of uw relatiebeheerder.