Geautomatiseerd versturen van poststukken met Mailwriter koppeling

Sinds kort maakt e-Active gebruik van Mailwriter voor haar eigen mailings. Het versturen van brieven was nog nooit zo eenvoudig en helemaal online te regelen: u hoeft niet meer naar de brievenbus te lopen. Omdat e-Active zelf erg enthousiast is over de service, hebben wij het voor klanten nu mogelijk gemaakt om een koppeling met Mailwriter te krijgen.

Wat is Mailwriter?

Mailwriter is een online programma dat zowel het drukken en als versturen van poststukken van u overneemt.  Door de gebruiksvriendelijke en makkelijke manier van werken en de snelle levering is Mailwriter ideaal voor bedrijven of particulieren die voorkeur hebben voor fysieke post. Bij Mailwriter hoeft u zich ook niet druk te maken om voorraden, kwaliteit of prijs; of u nu een enkele brief wilt verzenden of een volledige mailing.

Hoe werkt Mailwriter?

Via de koppeling die e-Active gebouwd heeft, kunt u een .pdf-document naar Mailwriter sturen. Om te zorgen dat uw poststukken goed in de envelop passen, kunt u gebruik maken van de downloadbare templates die op hun website te vinden zijn. Mailwriter zorgt vervolgens voor de verdere afhandeling. En dit allemaal binnen 24 uur. De kosten hiervan zijn slechts 55 cent per brief exclusief btw.

Mailwriter is goed voor het milieu

Bij Mailwriter weten ze dat ze gebruik maken van natuurlijke bronnen. Daarom wordt voor elke boom die ze aan papier verzenden, een nieuwe boom geplant. Daarnaast streven ze ernaar hun transport zo CO2-neutraal mogelijk te houden. Het versturen van post was nog nooit zo gebruiksvriendelijk, goedkoop én milieuvriendelijk.

De Mailwriter koppeling zal op maat gemaakt worden. Wanneer u hier interesse in heeft, kunt u mailen naar sales@e-active.nl of uw relatiebeheerder.