E-Active gestart met ondersteuning Wordpress

Sinds kort biedt e-Active ook websites in Wordpress aan. Wordpress is een open source contentmanagementsysteem, waarmee makkelijk content aangemaakt en beheerd kan worden. Een website in wordpress is vooral erg handig voor klanten met een klein budget, maar kan ook voor die klanten die meer maatwerk wensen interessant zijn.

Wij kijken naar uw wensen en zetten dit om in de website die u wilt hebben. Het bouwen van een Wordpress website kan snel gaan want een standaard website is zo neergezet. Het vormgeven van de website wordt gedaan door zelf een thema uit te kiezen. Hierdoor worden de kosten zo laag mogelijk gehouden. Daarnaast kan E-Active ook helpen met het uitkiezen van een thema en kunt u een Wordpress training bij ons volgen.

Voordelen
1.    Een heldere duidelijke website in een handomdraai
2.    Geen overbodige kosten
3.    Zelf makkelijk te onderhouden
4.    Mogelijkheid tot maatwerk dankzij onze hoogopgeleide mensen
5.    Gedegen partij achter een standaardpakket

Wordpress trainingen
Het is ook mogelijk om bij ons een Wordpress training te volgen. Tijdens deze training wordt u alles uitgelegd wat met het beheer van een Wordpress website te maken heeft.  Zo kunt u na de training zelf uw website aanpassen, beheren en een eigen tintje geven.

Thema-advisering
Naast het beheer en de installatie van Wordpress helpen wij u ook graag met het zoeken naar een geschikt thema voor uw website. We kijken hierbij naar uw wensen en doelstellingen, de doelgroep en de verschillende mogelijkheden die er zijn om dit te bereiken. Daarna wordt er gekeken naar een aantal geschikte thema’s, waaruit een keuze gemaakt kan worden.