E-Active lanceert boekensite HEMA

E-Active heeft meegewerkt aan de nieuwe online boekenwinkel van de HEMA. Het warenhuis, dat op 4 november 1926 voor het eerst zijn deuren opende, richt zijn pijlen vooral op de mensen met een kleine beurs. Het principe van de HEMA is bij velen bekend: ‘Leuk en makkelijk leven hoeft niet duur te zijn’. Dit komt ook duidelijk terug in de nieuwe boekensite.

Compleet en betrouwbaar
Medio september kreeg e-Active het verzoek om een oplossing te bouwen waarmee de HEMA makkelijk en snel online boeken kon gaan verkopen. “De bedoeling was om een complete en betrouwbare oplossing te bouwen, die direct ingezet kon worden”, aldus Marijn, die het project heeft geleid.

Bewezen technologie
Door gebruik te maken van bestaande en bewezen technologie kon e-Active snel een complete oplossing bouwen voor de verkoop van boeken. Ook de orderafhandeling en backoffice is hiermee geregeld. Daarnaast heeft e-Active een integratie gebouwd met de website van hema.nl

65 jaar later
Op 14 november, bijna exact 65 jaar na de opening van de eerste HEMA-winkel, werd de nieuwe boekensite gelanceerd. Een boekensite met een leuk assortiment waar je makkelijk een bestelling kunt plaatsen. Deze bestelling wordt tot het eind van 2011 zelfs zonder verzendkosten opgestuurd. Gebouwd door e-Active. En daar mogen we best trots op zijn.