Waarom e-Active

E-Active is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een specialist op het gebied van webtechnologie. Wij richten ons op complexe en stabiele weboplossingen. Deze maatwerkoplossingen hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast onderscheiden wij ons door onze flexibiliteit en doordachte werkwijze.

Het doel van onze werkwijze is het voor de klant mogelijk te maken zich echt te onderscheiden op het internet. Om een oplossing te bouwen zoals u dat voor ogen heeft. Verder hechten wij veel belang aan een goede communicatie. Daarom werken wij in projecten altijd met een projectleider, die tevens uw aanspreekpunt is.

Klanten
De klantenkring van e-Active is zeer uitgebreid. De technologie die wij ontwikkeld hebben stelt ons in staat om onder andere de uitgeefbranche (toonaangevende bedrijven als Reed Business, MYbusinessmedia, Springer Media en de Eisma Media Groep) en het midden- en kleinbedrijf passend van dienst te zijn. Ook grote bedrijven zoals de politie IJsselland, en grote scholengemeenschappen behoren tot onze tevreden klanten. Opdrachtgevers onderhouden graag een langdurige relatie met ons door de kwaliteit van werk die wij leveren. Zo hebben wij in de jaren dat wij bestaan nauwelijks klanten verloren.

Het team
Bij e-Active werkt een creatief team bestaande uit 12 mannen en vrouwen, dat op de hoogte is van de allerlaatste webontwikkelingen. Complexe weboplossingen zijn al ingewikkeld genoeg, door de kleinschaligheid van ons bedrijf en onze specialisatie kunnen wij zowel persoonlijke als professionele aandacht bieden voor het realiseren van uw visie.

De voordelen op een rij:

  • Specialisten in maatwerk weboplossingen
  • Goed opgeleide medewerkers
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Duidelijke (fixed price) offertes