Wordpress

Wat is Wordpress?
Wordpress is een open source contentmanagementsysteem, waarmee makkelijk content aangemaakt en beheerd kan worden. De website wordt vormgegeven door middel van een thema en met plug-ins kunnen verschillende mogelijkheden worden toegevoegd aan de website.

Klein of groot budget?
Een website in wordpress is vooral interessant voor klanten met een klein budget. De bouwfase van een Wordpress website is kort en het is mogelijk om zelf een thema uit te kiezen. Hierdoor worden de kosten zo laag mogelijk gehouden. Maar ook klanten die uitgebreide wensen hebben kunnen Wordpress inschakelen.

Waarin onderscheidt E-Active zich?
E-Active onderscheidt zich van andere partijen door veel met haar klanten mee te denken. Wij hebben alle kennis in huis om u van begin tot eind met uw Wordpress website te helpen. Wilt u een specifieke functionaliteit op uw website? Dankzij onze technisch hoogopgeleide werknemers kunnen wij ook plug-ins op maat voor u maken. Met e-Active heb je een gedegen partij achter een standaard pakket staan.

Advies en begeleiding

Thema-advisering
Graag helpen wij u met het zoeken naar een geschikt thema voor uw Wordpress website. We kijken hierbij naar uw wensen en doelstellingen, de doelgroep en de verschillende mogelijkheden die er zijn om dit te bereiken. Daarna wordt er gekeken naar een aantal geschikte thema's, waaruit een keuze gemaakt kan worden.

Helpdesk
Wij hebben de kennis en kunde in huis om u met al uw Wordpress vragen op weg te helpen. Werkt er een plug-in niet naar behoren of het lukt het niet om een bericht te posten? Samen met de helpdesk wordt er gekeken naar een oplossing en wordt meteen uitgelegd hoe u dit de volgende keer het beste aan kan pakken.

Wordpress training
Ook kunt u bij ons een Wordpress training volgen. Tijdens deze training wordt u alles uitgelegd wat met het beheer van een Wordpress website te maken heeft. Ook is er de gelegenheid om vragen te stellen. Zo kunt u na de training zelf uw website aanpassen, behouden en een eigen tintje geven