Nieuwsbrief

Met de e-Active nieuwsbriefmodule stuurt u snel en gemakkelijk een professionele nieuwsbrief naar uw klanten. Vanuit een gebruiksvriendelijk beheermenu kunt u zelf de nieuwsbrief samenstellen, ook zonder kennis van internettechnieken. Uw nieuwsbrief bestaat uit één of meerdere items. Voor elk item kunt u een titel en een tekst invoeren, afbeeldingen toevoegen en deze makkelijk opmaken.

Daarnaast biedt e-Active ook nieuwsbrieven die aangepast zijn aan uw wensen. Zo kunnen wij een gepersonaliseerde nieuwsbrief voor u maken. Dit betekent dat, bijvoorbeeld in het geval van een klant die veel kookboeken koopt bij uw online boekhandel, er een nieuwsbrief wordt gestuurd waarin veel kookboeken worden genoemd. Ook kunnen wij er voor zorgen dat uw nieuwsbrief de nieuwste artikelen van de website opneemt en automatisch wekelijks wordt verzonden.

E-Active biedt u ook de mogelijkheid om de statistieken van uw nieuwsbrieven bij te houden. Zo kunt u in één oogopslag zien hoeveel mensen uw nieuwsbrief gelezen hebben en welke onderwerpen het populairst zijn.