Uitgeefbranche

In de uitgeefbranche draait het om het uitgeven van informatieproducten. Samen met auteurs, redacteurs, marketeers, vormgevers en IT-specialisten worden boeken, kranten, tijdschriften, websites, cd-rom’s en dvd’s gerealiseerd. E-Active heeft veel klanten in de uitgeefbranche, waaronder grote merken als Vraag&Aanbod, MEDnet en Logistiek.

De uitgeefbranche is in een rap tempo aan het veranderen:  boeken worden e-books en tijdschriften worden online magazines.  E-Active springt hier op in met onder andere het online magazine concept; hiermee kunnen uitgevers snel en makkelijk hun tijdschriften (titels) omzetten in een online variant.

Daarnaast gaan de eisen van uitgeverijen vaak al steeds verder dan alleen een online tijdschrift. Ze willen zich blijven onderscheiden van andere uitgeverijen. Bij e-Active bouwen wij oplossingen waarbij abonnees kunnen inloggen op de website van het tijdschrift en hier allerlei extra mogelijkheden krijgen. Dit kan variëren van de digitale versie van het papieren tijdschrift en een online databank met brancheinformatie, tot online hulpmiddelen bij dagelijks werk.